Om Hunting-trips.dk

Vores historie

Hunting-trips.dk er danskejet og er stiftet i 2020 af Carsten Spanget. Selvom hunting-trips.dk er nyetableret, vil det aktivt fungere som efterfølger til Lars Malver Jagtrejser, som igennem årtier har tilbudt jagtrejser af høj kvalitet. 

Under kyndig vejledning af Lars Malver har Carsten Spanget startet hunting-trips.dk med ambitionen om, at fortsætte med at tilbyde kvalitetsjagter i velrenommerede revir.

Carsten her selv i 1995 gennemført den krævende tyske jagtprøve og er således helt fortrolig med tysk jagtlov, traditioner og jagtafvikling og har igennem årene deltaget i utallige driv- og trykjagter på statsrevirerne – hertil kommer forårs- og brunstjagterne på bukken.

Hunting-trips har gode personlige relationer til et udvalg af statsrevirerne i det østlige Tyskland, til samarbejdspartnere i Østeuropa (Polen, Slovakiet og Ungarn) samt i Skotland.

 

Målet med hunting-trips.dk er at tilbyde uforglemmelige jagtoplevelser til den drevne jæger, med respekt for de enkelte revir, naturen og den gode lokale jagtetikette.

Carsten Spanget

Vores vision

Vildsvinejagt

Vi tilbyder spændende jagtoplevelser til rimelige priser for enkeltpersoner og mindre grupper og altid med en kvalificeret guide, der kan bistå med råd og dåd.

Vi sørger desuden for dansktalende guider, som udover at agere tolk har dybdegående kendskab til de lokale skikke og den lokale jagtetiketet.

Vi sørger naturligvis for alt det praktiske i forbindelse med jagterne – hjælp med f.eks. tysk jagttegn, forsikring, logi, grundig dansk parole og sikkerhedsbelæring samt relevante praktiske (lokale) forhold.

Opstart under Covid-19

Starten på Hunting-trips blev noget anderledes end forventet. Det var egentligt planen at det nyetablerede selskab skulle starte med efterårsjagterne 2020 på nogle af de tyske statsrevirer.

Grænserne til Tyskland blev som bekendt lukket – og dermed forsvandt mulighederne for at vi kunne deltage i jagterne.